За четири излъчени епизода от Домът на дракона (House of the

...
За четири излъчени епизода от Домът на дракона (House of the
Коментари Харесай

Нежелана сватба и кръвопролития в пети епизод на Домът на дракона

За четири излъчени епизода от  " Домът на дракона " (House of the Dragon) разбрахме, че домът Таргариен е тъкмо толкоз проблематичен и изпълнен с непредвидени обрати, колкото и останалите, за които знаем повече от загатнатото още в Game of Thrones.

Грозни клюки и битка за власт в четвърти епизод на " Домът на дракона "

Ето какво загатва тийзърът на четвърти епизод

А в този момент започваме да се убеждаваме, че е било и по-зле в сравнение с сме очаквали. Крал Визерис (Пади Консидайн) схваща от първа ръка, че да седиш на Железния престол е едно от най-трудните неща на света. Просто тъй като всеки играе своята игра и преследва своите цели, което поражда проблеми. А с непредвидим брат като Демън (Мат Смит) и непокорна щерка като Ренира (Мили Алкок) ситуацията не става по-розово.

Както към този момент свикнахме, HBO пусна тийзър към идния пети епизод, който би трябвало да бъде излъчен в понеделник, 19 септември.

Той ни дава леки насоки какво ще се случи в него. Но би трябвало да предупредим, че който не е гледал миналите четири епизода и не желае да научава нищо към тях, е добре да спре с четенето тук . Защото спойлерите (макар и малки) дебнат и са огнедишащи.

В предните епизоди видяхме, че дъщерята на крал Везирис е и горделива, и своенравна, което доста ни припомня на Денерис Таргариен (Емилия Кларк), нищо че тя се ражда около 170 години по-късно. Ренира отхвърля да бъде разменна монета в проектите на татко си. Но слуховете за сексуални отношения сред Ренира и Демън карат чашата с търпението на краля окончателно да прелее.

Ето за какво в пети епизод се задава кралска женитба между принцесата и Ленор Веларион. И в духа на света, основан от Джордж Р.Р. Мартин, тя ще бъде много кървава. Поне това се загатва от тийзъра. Подсказва ни се също, че здравословното положение на Визерис продължава да се утежнява, тъй като мистериозните рани, които получава, не се лекуват.

Това кара Ото Хайтауър (Рис Ифанс), който бе разжалван като Ръка на краля в последния епизод, да каже на кралицата и своя щерка - Алисент (Емили Кери), че би трябвало да приготви дребния Егон да бъде крал. Защото той не има вяра, че Ренира е способна да удържи огъня, който се разпалва все повече.

Гафът в трети епизод на " Домът на дракона "

Този път не е чаша за кафе

По всяка възможност, това ще бъде и последния епизод, в който ще гледаме Мили Алкок като Ренира Таргариен, тъй като чакаме, че от шести ще има огромен скок във времето и към този момент в ролята ще бъде Ема Д`Арси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР